ضی از فرضیات و پیش نگری های این روش:
v شغل؛ آنطور که هم اکنون وجود دارد دیده می شود
v فرض بر این است که شغل به صورت قابل قبول و کامل اجرا می شود
v شغل و نه فرد مورد ارزیابی قرار می گیرد
v هدف اجماع همگی است
v وضعیت و پرداخت فعلی نادیده گرفته می شوند
v اگر شغل به صورت کامل شناخته نشد، ارزیابی صورت نخواهد گرفت
v از دیگر قوتهای این متد، استفاده از روشهای مختلف کنترل کیفیت ارزیابی انجام شده است. این کنترل کیفیت صحت ارزیابی را تضمین خواهد نمود. در ذیل برخی از روشهای کنترل کیفیت مورد استفاده ذکر گردیده است.
v تفاوتهای طبقه ای در دانش چگونگی انجام کار
v راهنمایی فنی
v شناسنامه کوتاه شغل
v بر اساس روش هی می توان از فرایند هایی نیز استفاده کرد که می توانند کنترل های کیفی بیشتری را مهیا کنند. از آن جمله تصمیمهای اجماعی در شرایط کمیته ارزیابی و چینش بر اساس ماتریس نهایی است .
بسیار دیده شده که حتی سازمانهایی که تصمیم به بهره گیری از متدهای حرفه ای منابع انسانی گرفته اند، به دلیل عدم جامعیت روش مورد استفاده، به علت ناکافی بودن متدها، ماژولهای مختلف را از متدهای مختلف به عاریه گرفته اند؛ اما روش هِی قابلیت استفاده شدن به عنوان یک بسته کامل منابع انسانی را دارد. بدین ترتیب که با استفاده از مشاغل آنالیز شده به روش هِی و شناسنامه های شغلی تهیه شده برای مشاغل معطوف به هدف می توان ارزیابی مشاغل را نیز به همین روش انجام داد و سپس ساختار جبران خدمت و مزایا را نیز بر اساس دستورالعمل تجربه شده هی پیاده سازی نمود. ماژولهای دیگر منابع انسانی از جمله مدیریت عملکرد نیز به متد هی و با استفاده از مشاغل آنالیز شده به این روش قابل پیاده سازی هستند.
مشاوره مدیریت منابع انسانی رایان راهبرد چابک مجری پروژه های بهبود، مشاوره و آموزش منابع انسانی در کشور و به زبان فارسی و انگلیسی متناسب با نیاز شرکتها می باشد.
لینک اسلایدهای ساختار ارزیابی هی
لینک آموزش آنالیز شغل به روش هی
لینک آموزش ارزیابی شغل به روش هی
لینک مطلب اصول روش هِی در آنالیز و ارزیابی شغل
دوره آموزشی مدیریت منابع انسانی برای مدیران غیر منابع انسانی
- ۹۴/۰۳/۱۹